Actie website: responsive website zonder CMS* nú voor 250 euro!


Indien u in aanmerking komt voor onze couponactie** maken wij voor u een responsive website van maximaal 5 pagina’s met een dynamisch contactformulier voor slechts 250 euro op voorwaarde dat u uw website bij ons host!
De eerste opzet van de site kost 125 euro. Nadat u akkoord bent gegaan met het ontwerp en het restant van 125 euro betaald heeft, wordt uw site definitief gereed gemaakt en gepubliceerd. Normale prijs: 375 euro! (Alleen geldig met coupon)

*/ Zonder CMS betekent dat het beheer van de website door Webdesign holland wordt gedaan. Onderhoud wordt tegen een meerprijs gedaan. Vraag naar onze voorwaarden.

**/ Prijsactie is alleen geldig met coupon voor bedrijven of particulieren die gevestigd zijn in de volgende plaatsen: AlkmaarAlmereAmersfoortAmsterdamApeldoornArnhemAssenBarneveldBoekelBredaCuijkDelftDen BoschDen HaagDen HelderDoetinchemDordrechtEdeEindhovenEmmenEnschedeGeleenGoudaGraveGroningenHaarlemHeerenveenHeerlenHelmondLeeuwardenLeidenLeidschendamLelystadMaastrichtMeppelMiddelburgMillNaardenNijmegenOmmenOssRotterdamRoermondSchaijkSittardSneekTerneuzenTilburgUdenUtrechtVenloVenrayVlissingenVoorburgWassenaarWeertWoerdenWijchenZaandamZierikzeeZoetermeerZutphen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW, tekst, beeld en training.