LeTigre Webdesign Holland

Webdesign, webshop en website maken voor Heerenveen


Webdesign actie vliegende start voor Heerenveen: responsive website met beperkte CMS*, alleen voor couponhouders nú voor slechts 250 euro

(normaal 375 euro, website actie vliegende start 250 euro)
Indien u gebruik maakt van onze couponactie maken wij voor u een responsive website van maximaal 5 pagina’s met beperkte CMS en een dynamisch contactformulier voor slechts 250 euro op voorwaarde dat u uw site bij ons host!
De eerste opzet van de site kost 125 euro. Nadat u akkoord bent gegaan met het ontwerp en het restant van 125 euro betaald heeft, wordt uw site definitief gereed gemaakt en gepubliceerd.

Webdesign actie vliegende start voor Heerenveen: Portal website met volledige CMS, alleen voor couponhouders nú voor 500 euro

(normaal 650 euro, website actie vliegende start 500 euro)
Uiteraard maken wij ook websites die u compleet zelf kunt beheren. Indien u een Portal site wilt met CMS gebruiken wij de CMS van WordPress en plaatsen WordPress pagina’s binnen onze Portal. Zo kunnen wij een exclusief ontwerp met CMS betaalbaar realiseren! Indien u de coupon gebruikt, nú voor slechts 500 euro.

*/ Beperkte CMS betekent dat de inhoud van de site beperkt kan worden aangepast. Beelden in een animatie kunnen niet worden veranderd, maar statische beelden kunnen in hetzelfde formaat worden aangepast. Ook teksten kunnen worden aangepast, echter de lettergrootte, gewicht en kleur kunnen niet worden veranderd.

Huistijl en logo ontwerp tegen meerprijs van slechts 125 euro!

Indien u gebruik maakt van onze coupon maken wij tegen een vaste prijs van 125 euro ook het ontwerp van uw gehele huisstijl. Wij maken c-pdf’s (digitaal iso-genormeerde drukvorm), zodat u deze overal kunt laten drukken. Ook kunnen wij uw benodigde drukwerk tegen een scherpe prijs verzorgen.

Trainingen van de CMS van uw site tegen ons uurtarief van 65 euro

Uiteraard is het wenselijk dat u een goede instructie en training krijgt om via de CMS uw site geheel zelfstandig te kunnen onderhouden. Wij geven uitgebreide trainingen bij ons op locatie. Naast de training verzorgen wij natuurlijk de technische invulling van uw website. Trainingen worden in principe bij ons op locatie gegeven, maar wij kunnen u desgewenst ook via het internet trainen.
Indien u geheel zelfstandig een WordPress site wilt maken en hulp nodig heeft,  kunnen wij u ook helpen en geven wij ook hiervoor speciale trainingen en technische ondersteuning. Vraag een offerte aan via ons offerte-aanvraagformulier.

Conclusie: bij ons bent u goed en goedkoop uit met websites die scoren op functionaliteit en exclusiviteit! Bel ons nu voor een afspraak: 06 14198039 of vul ons contactformulier in.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Prijzen van de websites zijn exclusief tekst, beeld en training.