Actie WordPress: responsive Wordpres website met CMS* nú voor 450 euro!


Indien u in aanmerking komt voor onze couponactie** maken wij voor u een responsive WordPress website van maximaal 8 pagina’s met een dynamisch contactformulier voor slechts 450 euro op voorwaarde dat u uw website bij ons host!
De eerste opzet van de site kost 250 euro. Nadat u akkoord bent gegaan met het ontwerp en het restant van 250 euro betaald heeft, wordt uw site definitief gereed gemaakt en gepubliceerd. Normale prijs: 750 euro! (Alleen geldig met coupon)

*/ Met CMS betekent dat het beheer van uw website geheel zelfstandig kan worden gedaan. Onderhoud kunt u zelf doen of wordt tegen een meerprijs door Wedesign Holland gedaan. Vraag naar onze voorwaarden.

**/ Prijsactie is alleen geldig met coupon voor bedrijven of particulieren die gevestigd zijn in de volgende plaatsen: AlkmaarAlmereAmersfoortAmsterdamApeldoornArnhemAssenBarneveldBoekelBredaCuijkDelftDen BoschDen HaagDen HelderDoetinchemDordrechtEdeEindhovenEmmenEnschedeGeleenGoudaGraveGroningenHaarlemHeerenveenHeerlenHelmondLeeuwardenLeidenLeidschendamLelystadMaastrichtMeppelMiddelburgMillNaardenNijmegenOmmenOssRotterdamRoermondSchaijkSittardSneekTerneuzenTilburgUdenUtrechtVenloVenrayVlissingenVoorburgWassenaarWeertWoerdenWijchenZaandamZierikzeeZoetermeerZutphen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW, tekst, beeld en training.