Actie vliegende start met Le Tigre Webdesign Holland


Actie vliegende start: responsive site met beperkte CMS* nú voor 250 euro

Indien u in aanmerking komt voor onze couponactie** maken wij voor u een responsive website van maximaal 5 pagina’s met beperkte CMS en een dynamisch contactformulier voor slechts 250 euro op voorwaarde dat u uw site bij ons host!
De eerste opzet van de site kost 125 euro. Nadat u akkoord bent gegaan met het ontwerp en het restant van 125 euro betaald heeft, wordt uw site definitief gereed gemaakt en gepubliceerd. Normale prijs: 375 euro! (Alleen geldig met coupon)

Actie vliegende start: WordPress webwinkel met iDeal nú voor 500 euro

De webwinkels worden exclusief voor u gemaakt inclusief betaalsystemen van iDeal en PayPal. Zowel teksten als foto’s kunt u zelf plaatsen en veranderen.
 Wij werken met premium thema’s van WordPress en Woocommerce als winkel plugin. Aangezien WordPress één van de grootste spelers is op het web, bent u altijd verzekerd voor de toekomst.
De eerste opzet van deze site kost 250 euro. Nadat u akkoord bent gegaan met het ontwerp en het restant van 250 euro betaald heeft, wordt uw site definitief gereed gemaakt en gepubliceerd. Normale prijs: 750 euro! (Alleen geldig met coupon)

*/ Beperkte CMS betekent dat de inhoud van de site beperkt kan worden aangepast. Beelden in een animatie kunnen niet worden veranderd, maar statische beelden kunnen in hetzelfde formaat worden aangepast. Ook teksten kunnen worden aangepast, echter de lettergrootte, gewicht en kleur kunnen niet worden veranderd.

**/ Prijsactie is alleen geldig met coupon voor bedrijven of particulieren die gevestigd zijn in de volgende plaatsen: AlkmaarAlmereAmersfoortAmsterdamApeldoornArnhemAssenBarneveldBoekelBredaCuijkDelftDen BoschDen HaagDen HelderDoetinchemDordrechtEdeEindhovenEmmenEnschedeGeleenGoudaGraveGroningenHaarlemHeerenveenHeerlenHelmondLeeuwardenLeidenLeidschendamLelystadMaastrichtMeppelMiddelburgMillNaardenNijmegenOmmenOssRotterdamRoermondSchaijkSittardSneekTerneuzenTilburgUdenUtrechtVenloVenrayVlissingenVoorburgWassenaarWeertWoerdenWijchenZaandamZierikzeeZoetermeerZutphen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW, tekst, beeld en training.