Magnesium Health Wellness – magnesium: een onontbeerlijk mineraal voor een goede gezondheid.

Huistijl en drukwerk, Webwinkels, WordPress sites

Magnesium Health Wellness – magnesium:
onontbeerlijk mineraal voor een goede gezondheid.

Dit is een voorbeeld van een volledig responsive webwinkel gemaakt in WordPress. Deze winkel is na een uitgebreide training geheel zelfstandig ingevuld en verder afgemaakt door onze klant.
Het ontwerp van de winkel is gemaakt door Le Tigre Webdesign Holland. De winkel is standaard voorzien van diverse plugins en voorbeeldpagina’s. Ook de betaalsystemen, zoals in dit geval PayPal en iDeal, zijn door ons gerealiseerd.

Nadat het ontwerp met logo van de site door ons is vormgegeven hebben wij de webwinkel geheel technisch in beeld en tekst voorbereid. In de basis is de site met diverse voorbeeldpagina’s gereed gemaakt; ook is een automatisch facturatiesysteem met bijbehorende professionele factuuropmaak gerealiseerd.
Na een uitgebreide training heeft de klant de site geheel zelfstandig verder ingevuld en afgemaakt. Trainingen worden bij ons op locatie gegeven; indien nodig maken wij ook een handleiding. De technische invulling van de webwinkel wordt uiteraard geheel door ons verzorgd. Vraag naar onze mogelijkheden.

Volledig responsive webwinkel

Een volledig responsive website houdt in dat de site zich automatisch aanpast aan
het scherm van desktops, laptops, tablets en smartphones.

Voorbeelden van deze site

Als u naar beneden scrolt ziet u enkele voorbeelden van de site.