Nederlands Genootschap voor Bibliofielen (NGB) – een vereniging van boekliefhebbers.

Portal sites met CMS

Nederlands Genootschap voor Bibliofielen (NGB) – een vereniging van boekliefhebbers.

Dit is een voorbeeld van een Portal Site met een CMS van WordPress. De website is gemaakt in html 5 met naadloos geïntegreerd een CMS van WordPress. Hierdoor kan de klant de inhoud van de pagina’s geheel zelfstandig opmaken en invullen. Er is tevens een afgeschermd gedeelte gemaakt voor de leden en het bestuur, waardoor privacy wordt gewaarborgd. Daarnaast is in dit beveiligde gedeelte een complete ledenadministratie gerealiseerd. Alle ledeninformatie wordt in de ‘Cloud’ bewaard en is middels een database simpel bij te houden.

Indien de klant de site bij ons host kan ook het Portal gedeelte van de site met een beperkte CMS worden geleverd. Hierdoor kan ook de inhoud van de Portal beperkt worden aangepast. Teksten kunnen worden aangepast, echter de lettergrootte, gewicht en kleur kunnen niet worden veranderd. Vraag naar onze mogelijkheden.

Semi-responsive website

Semi responsive houdt in dat de website zich automatisch aanpast aan het scherm van desktops, laptops, tablets en beperkt wordt weergave op smartphones.

Voorbeelden van deze site

Als u naar beneden scrolt ziet u enkele voorbeelden van de site. Of gebruik bijgaande link om naar de site te gaan.
Overtuig uzelf en ga naar de site.