Webdesign Holland - Responsive Webdesign

Informatie site waarom je social media moet gebruiken in webdesignSocial Media zakelijk inzetten, maar je weet niet hoe? Of je hebt er zelf te weinig tijd voor? Wij helpen je graag met een passende strategie en creatieve content.

Le Tigre Webdesign Holland en Appreciate-SMM werken nu samen en kunnen zo social media goed inzetten en indien nodig je huidige website bijwerken, aanpassen of responsive maken. Zie ook onze gezamenlijke social media informatie site >>

Ben je tevreden met je bestaande website, maar scoor je slecht in de Google ranking, dan heeft Le Tigre Webdesign Holland samen met Appreciate-SMM een goede oplossing in de vorm van een landingssite.
Via de juiste content met een passende social media campagne kunnen wij ervoor zorgen dat je hoger en beter scoort in de Google ranking!
Vragen? Neem contact op met: Appreciate-SMM of Le Tigre Webdesign Holland.

Specialiteiten Le Tigre Webdesign Holland

Social media

Social media

brengt de wereld bij je thuis

Social media kan elke organisatie sterker, elke klant meer tevreden en elke medewerker meer betrokken maken. Het geeft je de gelegenheid om écht met jouw doelgroep in gesprek te gaan. En om medewerkers en zelfs je klanten als ambassadeur van jouw bedrijf in te zetten.

Social media

Social media

Blog & Video

Een Blog is een mooi medium om kennis en vaardigheden te laten zien (straalt vertrouwen uit). Door het schrijven van interessante en pakkende artikelen (content) positioneer je jullie bedrijf als expert. Video’s zeggen veel meer dan afbeeldingen of tekst. En een film laat goed het gezicht achter een bedrijf zien.

Social media

Social media

waarom gebruiken?

Bij Social Media draait het om mensen en interactie. Mensen praten op de diverse online platforms met gelijkgestemden over diensten en producten en hun ervaringen hiermee. Consumenten hechten meer waarde aan wat hun online vrienden of kennissen vertellen over een product of merk dan wat een bedrijf of merk over zichzelf zegt.