webdesign en website maken voor Alkmaar

Actie Website voor Alkmaar: responsive website zonder CMS*, alleen voor couponhouders nú voor slechts 250 euro!

Indien u gebruik maakt van onze couponactie maken wij voor u een responsive website van maximaal 5 pagina’s zonder CMS en een dynamisch contactformulier voor slechts 250 euro op voorwaarde dat u uw site bij ons host!
De eerste opzet van de site kost 125 euro. Nadat u akkoord bent gegaan met het ontwerp en het restant van 125 euro betaald heeft, wordt uw site definitief gereed gemaakt en gepubliceerd.

Actie WordPress voor Alkmaar: responsive WordPress website met volledige CMS, alleen voor couponhouders nú voor 450 euro!

Uiteraard maken wij ook websites die u compleet zelf kunt beheren. Indien u een Website wilt met een CMS wordt uw website gemaakt in WordPress met een maximum van 8 pagina’s, inclusief een dynamisch contactformulier. Nú voor slechts 450 euro.  Als voorwaarde geldt dat u de website bij ons host. De eerste opzet van de site kost 250 euro. Nadat u akkoord bent gegaan met het ontwerp en het restant van 200 euro betaald heeft, wordt uw site definitief gereed gemaakt en gepubliceerd.

*/ Met CMS betekent dat het beheer van uw website geheel zelfstandig kan worden gedaan. Onderhoud kunt u zelf doen of wordt tegen een meerprijs door Wedesign Holland gedaan. Vraag naar onze voorwaarden.

Huistijl en logo ontwerp tegen meerprijs van slechts 125 euro!

Indien u gebruik maakt van onze coupon maken wij tegen een vaste prijs van 125 euro ook het ontwerp van uw gehele huisstijl. Wij maken c-pdf’s (digitaal iso-genormeerde drukvorm), zodat u deze overal kunt laten drukken. Ook kunnen wij uw benodigde drukwerk tegen een scherpe prijs verzorgen.

Trainingen van de CMS van uw site tegen ons uurtarief van 65 euro

Uiteraard is het wenselijk dat u een goede instructie en training krijgt om via de CMS uw site geheel zelfstandig te kunnen onderhouden. Wij geven uitgebreide trainingen bij ons op locatie. Naast de training verzorgen wij natuurlijk de technische invulling van uw website.
Trainingen worden in principe bij ons op locatie gegeven, maar wij kunnen u desgewenst ook via het internet trainen.
Indien u geheel zelfstandig een WordPress site wilt maken en hulp nodig heeft,  kunnen wij u ook helpen en geven wij ook hiervoor speciale trainingen en technische ondersteuning. Vraag een offerte aan via ons offerte-aanvraagformulier.

Bel ons nu voor een afspraak: 06 14198039 of vul ons contactformulier in.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Prijzen van de websites zijn exclusief tekst, beeld en training.