Webdesign Holland - websites maken die scoren in Google!

Le Tigre Webdesign Holland – Webdesign met SEO en CMSWebdesign Holland is een onderdeel van Le Tigre b.v. en sinds kort gevestigd in Maastricht. Doel is zonder gebruik van bestaande templates unieke, originele en betaalbare websites te maken voor een groter publiek. Zo maakt Le Tigre Webdesign Holland al een professionele responsive/* website voor 375 euro! Ook voor training, onderhoud en hosting bent u bij Webdesign Holland aan het juiste adres.
Webdesign Holland is opgericht door Rob Snijders die al meer dan 20 jaar ervaring heeft met het maken van advertenties, folders, logo’s, huisstijlen en websites.

De laatste jaren heeft Rob als IT-specialist voor diverse reclameburo’s de grafische ‘workflows’ gerealiseerd en is nu weer terug bij zijn oude liefde: design en opmaak, nú bij voorkeur voor het internet.
Rob neemt geen genoegen met ‘oplossingen uit de doos’ oftewel bestaande templates en vindt het een uitdaging om websites te maken die niet gelijk zijn aan andere. Geïnspireerd door het rustig en heuvelachtige Limburg neemt Rob de tijd en werkt met vaste prijsafspraken, zonder consessies te doen aan kwaliteit!

Specialiteiten Le Tigre Webdesign Holland

Portal websites

Portal websites

Le Tigre portal sites zijn sites gemaakt in html 5, zonder rekening te hoeven houden met de beperkingen van bestaande templates. De ontwerpen zijn onderscheidend en uniek van opzet.

Portal sites worden standaard gemaakt zonder CMS. Indien u uw site toch geheel zelfstandig wilt beheren maken wij een mix van een portal site met de CMS van WordPress. Op deze manier kunnen wij een exclusief ontwerp met CMS betaalbaar realiseren. Uw site zal zich dus altijd onderscheiden van andere!


Wordpress websites

Wordpress websites

Responsive sites zijn sites die op elk media optimaal presenteren. Ongeacht of het nu een desktop, tablet of smartphone is, het formaat van de site past zich automatisch aan.

Tegenwoordig kunnen wij er niet meer omheen. De huidige sites moeten ook op mobiele media optimaal scoren. Juist voor dit doel maken wij unieke tablet en smartphone versies die aan het ontwerp geen afbreuk doen. Immers als u wilt scoren moet juist ook hier uw site onderscheidend zijn!

Wordpress webwinkels

Wordpress webwinkels

Le Tigre Webdesign Holland maakt complete winkels met iDeal en PayPal betaalsystemen. Onze winkels zijn uiteraard responsive, want tegenwoordig moet een winkel ook werken op tablets en smartphones.

Le Tigre Webdesign Holland maakt winkels die goed scoren in Google en Marktplaats. Onze winkels onderscheiden zich van andere door design en functie. De artikelgroepen zijn overzichtelijk en worden mooi en goed weergegeven. Al onze winkels worden SEO geoptimaliseerd afgeleverd.