Website actie voor Oss – Website inclusief domeinregistratie en webhosting

Coupon actie is bedoeld voor Oss! Maak gebruik van deze couponactie voor een responsive website van maximaal 3 pagina’s met een contactformulier voor slechts € 250 op voorwaarde dat u uw website bij ons host!
Ontwerp website is gebaseerd op deze link van de voorbeeld website

De eerste opzet van de site kost € 125. Nadat u akkoord bent gegaan met het ontwerp en het restant van €125 betaald heeft, wordt uw site definitief gereed gemaakt en gepubliceerd. Het betreft een HTML 5 website zonder CMS, inclusief domeinregistratie en basis webhosting pakket voor 1 jaar. Daarna is ons normale tarief van toepassing.  Normale prijs: € 440!  (Alleen geldig met coupon, lees de **couponvooraarden)

*/ Zonder CMS betekent dat het beheer van de website door Webdesign holland wordt gedaan. Vraag naar onze voorwaarden.
**/ Prijsactie is alleen geldig met coupon voor bedrijven of particulieren die gevestigd zijn in de volgende plaatsen: AlkmaarAlmereAmersfoortAmsterdamApeldoornArnhemAssenBarneveldBoekelBredaCuijkDelftDen BoschDen HaagDen HelderDoetinchemDordrechtEdeEindhovenEmmenEnschedeGeleenGoudaGraveGroningenHaarlemHeerenveenHeerlenHelmondLeeuwardenLeidenLeidschendamLelystadMaastrichtMeppelMiddelburgMillNaardenNijmegenOmmenOssRotterdamRoermondSchaijkSittardSneekTerneuzenTilburgUdenUtrechtVenloVenrayVlissingenVoorburgWassenaarWeertWoerdenWijchenZaandamZierikzeeZoetermeerZutphen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW, tekst, beeld en training.
LeTigre Webdesign Holland
Average rating:  
 0 reviews