Le Tigre Webdesign Holland – Webdesign-webwinkels-communitysites-boekingsites


Webwinkels en boekingsites die goed scoren in Google vanaf 750 euro

Le Tigre Webdesign Holland maakt winkels die goed scoren in Google en Marktplaats. Onze winkels onderscheiden zich van andere door design en functie.
De artikelgroepen zijn overzichtelijk en worden mooi en goed weergegeven en de webwinkel is uiteraard mobiel vriendelijk. Iets wat tegenwoordig noodzakelijk is om goed te scoren in Google!
Er wordt veel aandacht gegeven aan de zoekfuncties. Al onze winkels worden SEO geoptimaliseerd afgeleverd.Bovendienkunnen wij u een goede training geven bij ons op locatie voor de CMS.

Artikelen worden optimaal weergegeven

Ook de artikelen worden mooi en goed weergegeven, deze kunnen vergroot worden. Details kunnen via een vergrootglas snel getoond worden aan de bezoeker. Ideaal voor artikelen waarvan de afbeelding het eerste koopimpuls is, zoals kleding, sieraden, woondecoraties, schoenen, etc…

Winkels worden standaard geleverd met PayPal en iDeal betaalmodules

Onze winkels worden standaard geleverd met de volgende betaalmodules: PayPal, alle voorkomende creditcards en iDeal. Wij geven u ondersteuning bij het aanvragen van een PayPal en iDeal account en installeren de betaalmodules gratis. Bovendien helpen wij u met het opzetten van de juiste domeinnaam.
De juiste keuze van uw domeinnaam is namelijk iets wat niet onderschat mag worden en kan het verschil maken tussen een goed of slecht presenterende winkel.

Wij geven training om uw winkel goed zelf te kunnen beheren

Nadat uw opzet van de winkel door ons is gerealiseerd geven wij u tegen betaling een training bij ons op locatie om uw winkel geheel zelfstandig te kunnen beheren. Wij maken ook templates van de te gebruiken beelden zoals sfeer- en artikelfoto’s. Via deze templates kunt u uw winkel professioneel in tekst en beeld invullen.
Ook maken wij templates voor de te plaatsen artikelen, zodat deze uniform en mooi geplaatst worden zonder dat u hiervoor direct een fotograaf hoeft in te huren. Tijdens onze training wordt u duidelijk uitgelegd hoe u dit simpel zelf kunt doen zonder uitgebreide kennis te hebben van opmaak- en beeldmanipulatieprogramma’s.

Responsive webwinkel

Vanzelfsprekend wordt uw webwinkel ook responsive gemaakt. Wat inhoudt dat uw website optimaal wordt weergegeven op zowel tablets als smartphones.
Vandaag de dag is het namelijk noodzaak dat winkels ook via tablets en/of smartphones goed worden weergegeven.
Immers de ouderen maken steeds meer gebruik van enkel en alleen tablets, terwijl de jeugd steeds meer alleen gebruik maakt van smartphones.

Nieuw: boekings- en community websites vanaf 1500 euro

Sinds kort maken wij ook onderscheidende websites met boeking- en ‘facebook alike’ modules. Deze websites zijn nieuw ontwikkeld. Boekingsites maken boekingen mogelijk voor reizen, beauty centers, fysiotherapeuten, etc… De communitysite heeft dezelfde toepassingen als in Facebook!
Deze sites worden voorzien van PayPal, creditcards en iDeal betaalsystemen, waardoor vooraf betaalde boekingen en/of betaalde lidmaatschappen mogelijk zijn.
De communitysite kan geheel worden afgeschermd voor niet leden! Zie ook onze portfolio.

Landingssites om nog beter te scoren in Google vanaf 175 euro

Indien u uw bestaande website of door ons gemaakte website (nog) beter wilt laten scoren in Google en/of Marktplaats kunnen wij een landingssite voor u maken. Dit is een volledige website die door ons wordt gehost (hosting/domeinregistratie tegen meerprijs van 55 euro per jaar) en die uw product in de home pagina goed omschrijft; alle gewenste zoekwoorden worden dus op de eerste pagina goed omschreven en weergegeven.
Voor dit doel wordt een optimale domeinnaam gekozen. Op de landingssites worden links gemaakt die direct verwijzen naar uw hoofdsite. Zo wordt optimaal gebruik gemaakt van de nieuwe regels van Google om extra bezoekers te genereren.
Immers een website maak je nu eenmaal niet voor jezelf!

Alle menu-items van onze sites worden vertaald naar Nederlands
Aangezien wij gebruik maken van de nieuwste thema’s en laatst ontwikkelde plugins betekent dit in dat deze in het Engels zijn geschreven en worden geleverd zonder vertaalmodule. Wij zorgen er uiteraard voor dat de websites vertaald worden naar het Nederlands. Uw winkel moet nu eenmaal vertrouwd en goed overkomen. Dus is het uitermate belangrijk dat uw Nederlandse winkel ook in goed Nederlands wordt weergegeven.

Kostenoverzicht webwinkel en boekingssite:
• Opzet winkel 750 euro
• Opzet boekingssite en community websites 1500 euro
• Opzet landingssite vanaf 175 euro
• Backup- en recoveryservice gratis indien u bij ons host
• Training CMS tegen ons uurtarief van 65 euro
• Opzet logo met huisstijl 125 euro
• Uitgebreide review module 125 euro
• Opzet exclusieve nieuwsbrief 125 euro
• Opzet Google en/of Marktplaats reclamecampagne op aanvraag
N.B.: Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW, tekst, beeld en training!