Le Tigre Webdesign Holland – Professionele WordPress websites met SEO

Webdesign Holland is een onderdeel van Le Tigre b.v. en sinds kort gevestigd in Maastricht.
Doel is om zonder gebruik van bestaande templates unieke, originele en betaalbare websites te maken. Zo krijgt u bij Le Tigre Webdesign Holland al een professionele responsive website voor 375 euro! Ook voor training, onderhoud en hosting bent u bij Webdesign Holland aan het juiste adres.

Le Tigre Webdesign Holland is opgericht door Rob Snijders die als reclameman in Amsterdam meer dan 20 jaar ervaring heeft met het maken van advertenties, folders, logo’s, huisstijlen en websites.

Rob heeft van 2000 tot 2011 als IT-specialist voor diverse reclameburo’s de grafische ‘workflows’ gerealiseerd en is nu weer terug bij zijn oude liefde: design en opmaak, nú bij voorkeur voor het internet.

Rob neemt geen genoegen met ‘oplossingen uit de doos’ oftewel werkt liever niet met bestaande templates en vindt het een uitdaging om websites te maken die niet gelijk zijn aan andere.
Geïnspireerd door het rustig en heuvelachtige Limburg neemt Rob de tijd en werkt met vaste prijsafspraken zonder consessies te doen aan kwaliteit!