Prijzen webdesign en websites laten maken al v.a. 250 euro!

Responsive basis websites zonder CMS voor 375 euro/*.

Onze basis websites zijn HTML5 sites die exclusief gemaakt worden zonder gebruik te maken van bestaande templates en op elk media optimaal presenteren, ongeacht of het nu een desktop, tablet of smartphone is. Deze sites zijn uniek van vormgeving en zullen optimaal te zien zijn op elk media! Tegenwoordig kunnen wij niet meer om responsive heen, zeker niet nu Google zijn ranking regels heeft veranderd; v.a. 2017 gebruikt Google de mobile-first regel en vanaf 2021 moet ook de content van uw website aan Google regels voldoen om goed te scoren in hun zoekmachines!

WordPress basis websites met CMS al voor 375 euro!/*.

( CMS houdt in dat u uw website zelf kunt beheren, zie: contentmanagementsysteem )
WordPress sites bieden het voordeel dat u al snel een professionele site heeft die u zelf kunt beheren, met standaard veel mogelijkheden. Dit komt omdat er reeds veel plugins zijn geschreven voor WordPress sites (vaak gratis).

Basis websites met een CMS van WordPress al vanaf 750 euro

Deze websites kunt u zelf beheren. Zowel teksten als foto’s kunt u zelf plaatsen en veranderen.
 Voor de basis websites (HTML5) werken wij met de CMS van WordPress en plaatsen WordPress pagina’s binnen deze websites. Voor de basis websites maken wij geen gebruik van bestaande templates. Dit houdt in dat uw website altijd uniek van vormgeving is en aan al uw speciale wens(en) kan voldoen. Uw site zal zich dus altijd onderscheiden van andere!

WordPress webwinkels al vanaf 750 euro

Webwinkels worden alleen gemaakt met WordPress. De webshops worden met de volgende betaalsystemen geleverd: PayPal, iDeal en diverse Creditcards. Aangezien WordPress één van de grootste spelers is op het web, bent u altijd verzekerd van de toekomst. Het realiseren van een webwinkel is al vanaf 750 euro mogelijk.

*/ De websites van 375 euro hebben een maximum van vier pagina’s met een contactformulier

Een mobiele versie is nu noodzakelijk om te scoren in Google!

Het is zelfs een feit dat ‘ouderen’ het internet enkel en alleen via tablets bezoeken en de desktop links laten liggen of zelfs nog nooit hebben aangeschaft, terwijl jongeren uitsluitend gebruik maken van smartphones!
De huidige resoponsive websites (mobiele versies) moeten daarom dus optimaal op alle mobiele media scoren. Wij maken wij dus altijd alleen maar websites die goed werken op tablets, smartphones en desktops, zonder afbreuk te doen aan het ontwerp. Immers als u wilt scoren moet uw wesite nu eenmaal onderscheidend zijn en tevens aan de huidige regels van Google voldoen!

Huisstijl en logo ontwerp vanaf 175 euro

U kunt ook bij ons terecht voor uw huisstijl en logo. Indien u uw site door ons laat maken, kunnen wij tegen een geringe meerprijs uw logo en huisstijl ontwerpen. Uiteraard kunnen wij ook uw folder en reclame materiaal verzorgen. Wel zo handig en makkelijk toch? Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw uw drukwerk. Wij maken iso-genormeerde certified pdf’s, wat inhoudt dat kleur en techniek optimaal zijn afgestemd op elk type drukwerk. Meer weten? Vraag het ons!


Werkwijze: wij vragen u vooraf een bedrag van minimaal 125 euro voor de eerste opzet op het internet. Na akkoord wordt de site afgerond tegen het vooraf afgesproken bedrag. Na betaling van het restant bedrag wordt de site gepubliceerd op uw domein. Of nog beter: host uw site bij ons; Zie onze prijzen
Tot slot: een unieke en goed scorende website maken is onze specialiteit. Meer weten? Bel: 06 14198039 of neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ons offerteaanvraagformulier.
Download hier onze algemene voorwaarden en prijzen (Download: englisch version) voor 2021.
N.B.: Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW, tekst, beeld en CMS training!