Per 2017 zet Google door met mobile-first-indexing.
Mobile-First-Indexing is nu realiteit in 2021!

IAn 21 April 2015 gaf Google al aan om voorang te geven aan mobiel vriendelijke websites. Mobiel vriendelijke websites worden daarom sneller opgenomen in de zoekopdrachten en scoren beter in de Google ranking!

“We understand this is an important shift in our indexing and it’s one we take seriously. We’ll continue to carefully experiment over the coming months on a small scale and we’ll ramp up this change when we’re confident that we have a great user experience. Though we’re only beginning this process, here are a few recommendations to help webmasters prepare as we move towards a more mobile-focused index.”

By Doantam Phan, Product Manager Google

Vanaf 2017 gebruikt Google allereerst de mobile versie (mobile-first) om uw inhoud te testen voor zijn zoekmachines ranking! Dus een goede mobile versie is nu noodzakelijk om goed te scoren in Google!

“…This change will affect mobile searches in all languages worldwide…”

Het is logisch dat Google mobiel vriendelijke websites beter gaat rangschikken in zijn zoekresultaten. Het is gebleken dat er nu zelfs meer mobiele zoekopdrachten zijn dan desktop zoekopdrachten! Het consumenten gedrag verandert nu eenmaal en laat zien dat het zoekgedrag van de consument sterk toeneemt op smartphones.

Dit is de reden dat Le Tigre Webdesign Holland uitsluitend mobiel vriendelijke websites maakt (Mobile-First-Indexing) al v.a. 375 euro. Zie al onze prijzen >>

Google

Google ook uw zoekmachine voor mobiel netwerk!

Ondanks dat desktopzoekopdrachten nog steeds de hoofdbron van alle zoekopdrachten zijn dalen deze snel in aantal en blijkt dat de zoekopdrachten vanuit mobiele devices jaarlijks snel stijgen.
We kunnen het veranderde consumenten gedrag niet negeren en zullen er dus niet aan ontkomen om onze websites ook mobiel vriendelijk te maken!

Het is gebleken dat Google vaak de schuld krijgt van zoekopdrachten die slecht worden weergegeven op smartphones. Een onterecht verwijt aan Google! Dit is dan ook een van de redenen waarom Google wil dat webmasters sites mobiel vriendelijk maken en de redenen waarom Google mobiel geoptimaliseerde websites voorrang gaat geven in zijn zoekresultaten! Lees ook >>
Pak  uw voordeel en maak gebruik van onze actie om nu uw bestaande website voor slechts 375 euro responsive te maken.
Immers u maakt uw website nu eenmaal niet voor jezelf!

Conclusie:
Vanaf 2017 gebruikt Google allereerst de mobile versie (mobile-first) om uw inhoud te testen voor zijn zoekmachines ranking! Dus een goede mobiele versie is nu noodzakelijk om goed te scoren in Google! Niet vriendelijke mobiele websites zullen uiteindelijk, ondanks dat ze goede content hebben, toch sterk dalen in de de rangschikking van de zoekresultaten in Google. Dit geldt ook voor websites waarin de content niet is aangepast aan de nieuwe Google regels voor 2021!

Maak gebruik van onze service: nú voor slechts 375 euro al een mobiel vriendelijke website!
Zie al onze prijzen >>

Webdesign Holland

Plein 1992 35H, 6221 JP – Maastricht
Mobiel: + 31(0)6 14 19 8039
info@webdesign-holland.com
K.v.K.57459819 – BTW: NL079728145B02

Webdesign Holland is lid van NLGW - Nederlandse Geregistreerde Webdesigners