Baking Soda

De webwinkels van Webdesign Holland worden standaard geleverd met iDeal en PayPal.

Onze webwinkels worden standaard afgeleverd met de betaalsystemen van iDeal en PayPal. Wij gebruiken uitsluitend WordPress voor de opzet van onze webwinkels omdat de CMS van WordPress uitermate geschikt is om winkels te maken en indien goed opgezet een WordPress website een beheer helder en overzichtelijk beheer heeft.

WordPress is uitstekend geschikt voor webwinkels

Omdat er zeer goede plugins op de markt zijn voor WordPress om winkels goed in te richten. Zo worden onze winkels altijd afgeleverd met een plugin die direct na aankoop een mooie en goed verzorgde vormgegeven factuur naar de klant verstuurd. Via de dBase van WordPress kunnen alle aankopen correct worden geregistreerd en bijgehouden. Ook de BTW laag en hoog worden juist en apart weergegeven, wat wel zo makkelijk is om een degelijke fiscale BTW aangifte te doen.

Webdesign Holland gebruikt Woocommerce als plugin voor zijn winkels

Onze winkels worden gemaakt met de plugin van Woocommerce. Om geen compatibiliteitsproblemen meer te krijgen bij updates, werken wij sinds kort uitsluitend met betaalde premiumthema’s van gerenommeerde developers voor onze winkels. Zo werken wij met Envato, Themeforest en bijvoorkeur met Woothemes.

Compatibiliteit van Woocommerce met thema’s

Zoals de naam Woothemes al suggereert is dit de partij die de plugin van Woocommerce heeft ontwikkeld. Dus wanneer er nu een update van WordPress samen met Woocommerce plaatsvindt, wordt ook het gebruikte thema binnen WordPress aangepast door Woothemes. Dit scheelt veel tijd en voorkomt onnodige frustraties.
Woothemes levert ook veel betaalde plugins voor zijn thema’s, iets waar wij dankbaar gebruik van maken. Ondanks dat de prijs van de webwinkel hierdoor hoger wordt, weegt dit niet af tegen de compatibiliteitsproblemen die men in de toekomst kan krijgen. Op deze manier maakt Webdesign Holland stabiele en betaalbare webwinkels.

Seo geoptimaliseerd voor Google

Al onze Websites worden SEO geoptimaliseerd voor Google. Gelukkig is WordPress met de plugin van Yoast standaard goed in te stellen om aan alle SEO voorwaarden te voldoen en zullen deze webwinkels goed scoren in Google!