Het ontstaan van Portal Websites van Le Tigre Webdesign Holland

Webdesign Holland is vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Muse applicatie van Adobe (Beta release customer, inmiddels Creative Cloud member vanaf het eerste uur).
Deze applicatie is ontstaan uit de vraag om websites te maken zonder kennis van scripting.

Zo zijn wij aan onze naam Portal Websites gekomen!

In de opstartfase van deze applicatie bestond er nog geen beheermodule (CMS) om Muse websites door klanten te laten beheren. Om dit mogelijk te maken gebruikte Webdesign Holland de CMS van WordPress. Er werd toen een portal gemaakt in Muse, waarbinnen pagina’s van WordPress werden geplaatst.
Inmiddels heeft Muse zijn eigen beheer module, waardoor het gebruik van WordPress in Muse niet meer direct noodzakelijk is. Alhoewel Webdesign Holland in sommige gevallen nog steeds gebruik maakt van WordPress voor Muse websites.
Immers, de kracht en onbeperkt technische mogelijkheden van WordPress zijn ongekend! Bovendien is de standaard CMS van Muse beperkt tot het aanpassen van simpele tekst- en beeldwijzigingen.

Een standaard Portal website heeft een beperkte CMS

Ondanks dat er nu ook een uitgebreide variant van deze CMS bestaat in Muse, vraagt deze oplossing veel van de developer en gebruiker. Het kost veel tijd om een dergelijke CMS te implementeren in een Muse website, wat inhoudt dat de kosten voor het toepassen van een dergelijke CMS aanmerkelijker hoger zijn dan van een standaard Muse website.
Een bijkomend nadeel van deze CMS is dat het de design-mogelijkheden beperkt en dat is nu juist de reden dat wij gebruik maken van Muse. Muse maakt namelijk elk soort design mogelijk tegen zeer scherpe prijzen, waardoor er mooie en zeer onderscheidende websites kunnen worden gemaakt tegen de beste prijzen!De CMNS van een Portal website beperkt zicvh tot het aanpassen van teksten en wisselen van bestaande beelden binnen hetzefde formaat. Er kunnen geen extra pagina’s worden gemaak, ook layout aanpassingen en aanpassingen van gebruikte lettertypes zijn niet mogelijk.

Zo kunnen wij al een responsive Muse website maken voor 375 euro!

(responsive webdesign houdt in dat de website op elk media zoals desktop, tablets en/of smartphones optimaal wordt weergegeven).

Seo optimalisatie is goed geregeld!

Seo optimalisatie is goed te realiseren en wordt ook op server nivo door ons toegepast, waardoor dit type website zeer geschikt zijn om goed te scoren in Google! Dit in tegenstelling tot wat sommigen beweren maakt dat de SEO (Search Engine Optimalisatie) voor Google uitstekend geregeld is. Sociale media plugins zijn ook goed in te passen in de huidige Muse websites! Echter, geheel zonder kennis van scripting kunnen dergelijke websites die goed tot zeer goed scoren in Google niet worden gemaakt!

Laat u door ons overtuigen

Vraag een persoonlijk gesprek aan door ons algemeen contactformulier in te vullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Of bel: +31 614198039