Ons bedrijf Kantjes New Forest Pony is gelegen in het Brabantse Schaijk in het hartje van het natuurgebied de Maashorst. Hier hebben wij een bedrijf weten te realiseren waar talentvolle sportpony’s worden gefokt en aangekocht.
Bij Kantjes pony’s gebeurt alles met het oog op welzijn en kwaliteit. Kwaliteit staat altijd voorop, niet voor niks is onze doelstelling veulens te fokken tot sportpony’s.
Wij proberen de milieuomstandigheden zo optimaal mogelijk te maken. Bij Kantjes New Forest Pony’s komt naast het houden van pony’s de verzorging altijd op de eerste plaats.
Zo hebben wij voor diverse facetten gezorgd die het welzijn van onze pony’s waarborgen.
Naast de eigen fokkerij worden er ook jaarlijks talentvolle veulens aangekocht van bevriende fokkers met het oog deze op te leiden voor de sport.
Mocht je meer willen weten over de complete jonge aanwas neem dan gerust contact met ons op.
Contact Kantjes New Forest Pony’s.

AL ENKELE DECENNIA FOKKEN WIJ KINDER, GEBRUIKS- EN SPORTPONY’S WELKE BESCHIKKEN OVER WERKWILLIGE KARAKTERS EN DE JUISTE MAATVOERING
Wij selecteren onze pony’s op hun innerlijke bruikbaarheid. Fokproducten van onze fokkerij zijn zelfs naar landen als België, Duitsland, Frankrijk, Denemaken, Italië, Finland en Zweden verkocht.
Wij fokken bij Kantjes New Forest Pony’s graag pony’s waar amazones en ruiters veel plezier en succes aan beleven.